Het mooiste feestje van het jaar in het Gelredome! Heb jij een plek kunnen bemachtigen?! Verblijf je op Europarcs De Hooge Veluwe tijdens jouw Gelredome uitje, dan staan wij weer helemaal voor je klaar met leuke aanbiedingen, een goedkope taxi en een bodem om het Gelredome te laten trillen! )

Feestje!

Geniet van een hamburger (ook veganistisch mogelijk) en een halve liter bier (ook alcoholvrij mogelijk) voor slechts €20,00. Vergeet niet even te reserveren, we zijn met velen en het aantal plekken is beperkt. 

Ontbijtje?

Na een avondje springen kun je wel wat hulpmiddelen gebruiken om de dag door te komen. Moet je ‘s ochtends uitchecken? Reserveer dan een ontbijtbox bij de receptie. Dan kun je in ieder geval met een volle maag richting huis. Heb je de luxe wat langer te kunnen blijven liggen? Geniet dan van een 12 uurtje met met een kop warme chocomel met slagroom voor slechts €15,00.

12 UURTJE?

Heb je de luxe wat langer te kunnen blijven liggen? Reserveer dan een 12 uurtje bij Restaurant Boshuis. Dan kun je in ieder geval met een volle maag richting huis.  Geniet van eenn uitsmijter, kroket en een Red Bull voor slechts €15,00.

 

TAXI NODIG?

Boek je taxi via deze website en geniet van een taxi die:

  • tot 70% goedkoper is dan het metertarief
  • een ritprijs vooraf opgeeft
  • Gratis te annuleren en te wijzigen is
Boek je taxi naar het Geldredome