Bedrijfsfeest op de Veluwe! - Restaurant Boshuis

Sfeervol bedrijfsfeest op de Veluwe in Gelderland?

Wilt u een onvergetelijk personeelsfeest of bedrijfsfeest op de Veluwe organiseren? Restaurant Boshuis laat u compleet onbezorgd genieten van uw bedrijfsfeest op de Veluwe en elders in Gelderland. Bij ons heeft u tevens de mogelijkheid om uw bedrijfsfeest bij uw op locatie plaats te laten vinden! Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij alvast een aantal bedrijfsfeesten samengesteld.

Bedrijfsfeesten

Wie is de Mol? - Restaurant Boshuis
Ik hou van Holland - Restaurant Boshuis

Actief happen

Wilt u een onvergetelijk bedrijfsfeest op de Veluwe organiseren door actief én passief bezig zijn? In dat geval willen wij u ons bedrijfsfeest 'Actief happen' aanbevelen. Dit bedrijfsfeest bestaat uit de uitdagende spelshow Wie is de Mol? met aansluitend een heerlijk warm- en koud buffet of een goed verzorgde barbecue.

Ik hou van Holland

Hoe Nederlands is jullie bedrijf? Test je kennis over Nederland. Geniet van een avond vol leuke meezingers en een super leuke Ik hou van Holland quiz.

Biergarten

Volop genieten alsof je in Duitsland bent, dat is biergarten! Een onvergetelijke avond met bier, bratwurst en muziek! Levend tafelvoetbal en bierpullen informeel met elkaar genieten.

Bubbelbal - Restaurant Boshuis
Barbecue bij teamactiviteiten - Restaurant Boshuis
Food festival - Restaurant Boshuis

Stormbaan, handboogschieten en barbecue

Wilt u een actief bedrijfsfeest met uw collega's organiseren! Dan is het bedrijfsfeest 'Stormbaan, handboogschieten en barbecue' zeker een aanrader! Samen actief, richt je op gezamenlijke doelen tijdens het zakelijke uitje.

Teamactiviteiten met barbecue of Veluws buffet

Gezellig een leuke dag uit met collega's? Bij ons wordt u ontvangen met een lekker drankje en de uitleg van het programma. Na de uitleg van Wie is de Mol? of verschillende teamopdrachten, wordt het gezelschap in groepen verdeeld.

Food festival

Geniet van het heerlijke festival sfeertje op uw gekozen locatie. Binnen of buiten, maakt ons niet zo gek veel uit. Na een keus uit de activiteiten, gaan we gezamenlijk kijken naar de opzet van het foodfestival. Tapas? BBQ? Tapje? Alles is mogelijk.

Was dit toch niet wat u zocht?

Klik op onderstaande foto’s voor onze overige zakelijke mogelijkheden: