Trouwen op de Veluwe - Restaurant Boshuis

Trouwen in het Bosrijke gebied van de Veluwe

Geacht Bruidspaar,

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een aangelegenheid dat de mooiste dag van jullie leven moet worden. Een dag waarop alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn.

Onze locatie

Onze locatie is stijlvol en sfeervol ingericht. We grenzen aan een vakantiepark met bungalows en camping, waardoor overnachtingen ook mogelijk zijn. Klein en intiem of groots uitpakken? Bij ons is het mogelijk! Graag verzorgen wij  jullie dag geheel naar jullie wensen.

Invulling van jullie onvergetelijke dag

Het is jullie dag, en voor deze dag zijn diverse invullingen mogelijk. Restaurant Boshuis is een gecertificeerde trouwlocatie, wat wil zeggen dat het is toegestaan om de ceremonie bij ons plaats te laten vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit elders te doen en andere delen van het programma bij ons te vieren.

1. Ceremonie, middag- en avond programma bij ons.
2. Ceremonie op locatie elders, middag- en avondprogramma bij ons.
3. Ceremonie en middagprogramma elders, avondprogramma bij ons.

De ceremonie

Het is mogelijk om de ceremonie binnen of buiten plaats te laten vinden. De aankleding van de zalen of de locatie buiten kunnen hierbij naar wens worden ingericht. Na afloop van de ceremonie kunnen jullie gasten verwend worden met de volgende mogelijkheden:

Een feestelijke prosecco om mee te toasten € 4,95
2x Koffie of thee met gesorteerd gebak € 7,50
Prosecco met gesorteerd gebak € 9,00
2x koffie of thee met bruidstaart € 10,00
Prosecco met bruidstaart € 12,00

Zaalhuur is inbegrepen wanneer er ook een middag- en/of avondprogramma geboekt wordt. Wanneer dit niet het geval is wordt € 125,- incl. BTW per uur berekend.

Het middagprogramma

Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje, drankje, buffet of diner. Bereid jullie voor op het avondfeest en geniet samen met jullie directe omgeving nog even na van de ceremonie. De mogelijkheden:

2x warm en 2x koud hapje € 4,50
Koud en Warm buffet of hapjesbuffet € 23,50 (vanaf)
Dessertbuffet € 9,50
3-gangen keuzemenu diner € 32,50

Indien gewenst kunnen wij u een drankarrangement aanbieden. Het drankarrangement bevat bier, wijn & fris en natuurlijk een feestelijk drankje om mee te toasten. Mocht uw voorkeur ernaar uit gaan de drankjes gewoon te laten noteren dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Het avondprogramma

Voor het avondprogramma zijn ook diverse invullingen mogelijk. Zo kunt u uw avondgasten van een koud / warm buffet, hapjesbuffet of van losse hapjes voorzien gedurende de avond.

Onderstaand programma is een voorbeeldprogramma weergegeven, de kosten hiervoor bedragen €29,50 per persoon.

20.00 uur
Ontvangst met twee maal koffie en gesorteerd gebak.

20.30 – 00.30 uur
Gedurende de avond zijn alle consumpties inbegrepen (exclusief buitenlands gedistilleerd). Tijdens de avond zullen we tevens nootjes en zoutjes op tafel verzorgen en rondgaan met drie maal een warm en twee maal een koud hapje. In overleg kan hier invulling aangegeven worden.

00.00 – 00:30
Afsluiter met kop koffie met broodjes. Hier kan een eigen invulling aan gegeven worden.