Evenement op locatie organiseren? - Restaurant Boshuis

Evenement in Gelderland organiseren?

Er komt veel kijken bij het organiseren van een succesvol evenement. Hiervoor moet u kunnen bouwen op een goede evenementenorganisatie. Voor het organiseren van een geslaagd evenement in Gelderland bent u in goede handen bij Restaurant Boshuis! Bij ons heeft u alles voor uw evenement op één locatie!


Uw evenement van A tot Z verzorgd!

Restaurant Boshuis heeft alle middelen in huis om uw evenement in Gelderland van A tot Z te verzorgen! Van food & drinks tot het aanleveren van (EHBO) personeel tot het maken van draaiboeken. Restaurant Boshuis kan uw evenement zelfs uitbreiden met activiteiten! Wij beschikken onder andere over bubbelbal, levend tafelvoetbal en een rodeo stier als toevoeging van uw evenement in Gelderland. Daarnaast kunnen wij uw evenement compleet maken met geluid, licht en geluid. Met onze 4-uurs drive-in show heeft u alles in één! Wij bieden u in dat geval een geluid- en verlichtingsset, maar het is zelfs mogelijk om een echte DJ door ons te laten regelen!

Wij dragen onder andere zorg voor het volgende:

  • Aanleveren personeel
  • EHBO personeel
  • Food & drink
  • Activiteiten
  • Draaiboeken
  • Kok
  • Geluid, muziek en licht


Connecties

Restaurant Boshuis heeft de afgelopen tijd goede connecties opgebouwd in de evenementenbranche. Wij hebben onder andere samengewerkt met erkende evenementenbureau's als Event Experts, OneMotion en TB-Events. In samenwerking hebben wij tal van evenementen kunnen realiseren.


Contact

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem in dat geval contact met ons op via ons telefoonnummer of stuur een mail naar info@restaurantboshuis.nl.

Was dit toch niet wat u zocht?

Klik op onderstaande foto's voor onze overige zakelijke mogelijkheden: