Natuurlijk vergaderen op de Veluwe!

Bent u op zoek naar een ideale vergaderlocatie om te vergaderen op de Veluwe? Inspiratie door een omgeving van rust, ruimte en natuurlijk schoonheid, dat is vergaderen op de Veluwe bij Restaurant Boshuis! Wij bieden u daarnaast verschillende vergaderonderbrekingen aan, waarbij u maximaal van onze unieke omgeving kunt genieten. Het is bij ons zelfs mogelijk om het vergaderen op de Veluwe af te wisselen met onze uitdagende (teambuildings)activiteiten! 'Het Boshuis' is gelegen binnen een kwartier afstand van het centrum van Arnhem en op nog geen 10 minuten afstand van de A12 en A50, waardoor u zeer gemakkelijk en snel bij ons kan komen!


Arrangementen voor vergaderen op de Veluwe

Om optimaal te kunnen profiteren van het vergaderen op de Veluwe, bieden wij u twee verschillende standaard arrangementen aan. Restaurant Boshuis heeft voor u zowel een 4-uurs vergaderarrangement als een 8-uurs vergaderarrangement samengesteld! Wij kunnen ons voorstellen dat u ook (andere) specifieke wensen voor het vergaderen op de Veluwe heeft. In dat geval is het ook mogelijk om door ons een arrangement op maat te laten maken!

 

Vanaf € 22,50 per persoon

In het vergaderarrangement 4 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 1 dagdeel. Dit kan de ochtend, middag of avond zijn. Daarnaast kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van het restaurant, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

 

Vanaf € 52,50 per persoon

In het vergaderarrangement 8 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 2 dagdelen. Deze kun je indelen zoals jij wil. Een ochtend en middag, middag en avond of zelfs ochtend en avond. Kun je in de middag een leuke activiteit plannen!

Daarnaast kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van het restaurant, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

'S middags kun je heerlijk genieten van een volledig verzorgd lunchbuffet inclusief koffie, thee, jus d'orange en melk. Optioneel kun je kiezen voor een luxe lunchbuffet met warme gerechten.

Vanaf € 69,50 per persoon

In het vergaderarrangement 12 uur kun je gebruik maken van de plenaire zaal voor 3 dagdelen, van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Uiteraard kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid aan de achterzijde van het restaurant, gratis gebruik van het WiFi netwerk, kantoorartikelen zoals een flipover, pennen, notitieblokken, beamer of TV-scherm en wij voorzien je natuurlijk van koffie, thee en water gedurende jouw vergadering.

'S middags kun je heerlijk genieten van een volledig verzorgd lunchbuffet inclusief koffie, thee, jus d'orange en melk. Optioneel kun je kiezen voor een luxe lunchbuffet met warme gerechten. S'avonds geniet je van een heerlijk dinerbuffet.


Vergaderonderbrekingen

U kent het vast wel: langdurige vergaderen waardoor de aandacht op de onderwerpen afneemt. Restaurant Boshuis biedt u verschillende mogelijkheden om het vergaderen op de Veluwe te onderbreken. Door onze ligging is het natuurlijk bevorderlijk om een wandeling door de bossen te maken, maar Restaurant Boshuis biedt u meer. U kunt bij ons diverse uitdagende (teambuildings)activiteiten spelen ter onderbreking van uw vergadering. Wij beschikken over actievere bezigheden als touwtrekken en bamboebouwen, maar bieden ook rustigere bezigheden als handboogschieten en breinbrekers. 


Bereikbaarheid

Restaurant Boshuis is gelegen aan de noordzijde van Arnhem en is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de stad en de snelwegen. 'Het Boshuis' is gelegen op een kwartier afstand van het centrum van Arnhem en op nog geen 10 minuten rijden van A12 en de A50!


Contact

Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem in dat geval contact met ons op via ons telefoonnummer of stuur een mail naar info@restaurantboshuis.nl.

Was dit toch niet wat u zocht?

Klik op onderstaande foto’s voor onze overige zakelijke mogelijkheden: