Catering op de Veluwe! - Restaurant Boshuis

Uitgebreide catering op de Veluwe!

Bent u voor uw feest of evenement op zoek naar een goede catering op de Veluwe? Voor een uitgebreide catering op de Veluwe bent u bij Restaurant Boshuis aan het juiste adres! Wij bezorgen de lekkerste buffetten, hapjes en barbecues bij u op locatie! Het is bij ons tevens mogelijk om uw catering volledig door ons te laten verzorgen! Restaurant Boshuis biedt u de heerlijkste warm-koud buffetten en winter- en zomerstamppotten. Daarnaast kunt u diverse hapjes buffetten bij ons verkrijgen, maar het is bij ons ook mogelijk om losse hapjes te bestellen.

 

Ons cateringassortiment

Buffetten - Restaurant Boshuis
Hapjes - Restaurant Boshuis
Barbecues - Restaurant Boshuis

Buffetten

Wilt u een buffet bestellen voor uw feest op de Veluwe? Restaurant Boshuis biedt u een diverse keuze aan uitgebreide buffetten! Wij beschikken over vier heerlijke warm-koud buffetten, maar wij leveren ook diverse stamppotbuffetten! Restaurant Boshuis beschikt niet alleen over de lekkerste winterstamppotten, maar ook over een ruime keuze aan zomerstamppotten! Klik hier voor ons totale aanbod aan buffetten.

Hapjes

Vergeet niet van uw eigen feest te genieten en bestel de lekkerste hapjes bij Restaurant Boshuis! Het is bij ons zowel mogelijk om hapjes buffetten als losse hapjes te bestellen! Wij beschikken over drie diverse hapjes buffetten, die zowel koude als warme hapjes bevatten. Het is bij Restaurant Boshuis ook mogelijk om hapjes vanaf een afname van 50 stuks los te bestellen. Klik hier voor ons totale aanbod aan hapjes.

Barbecues

Wilt u een goed verzorgde barbecue in de Veluwe houden? Met onze zes gevarieerde barbecuepakketten kunnen wij voor u de beste barbecues realiseren! Bij Restaurant Boshuis is het mogelijk om uw barbecue volledig door ons te laten verzorgen! Bij ons kunt u zelf uw barbecue uitbreiden met sta-tafels, tenten, activiteiten, personeel etc. Klik hier voor ons totale aanbod aan barbecues.

Was dit toch niet wat u zocht?

Klik op onderstaande foto’s voor onze overige zakelijke mogelijkheden: