Volop zakelijke mogelijkheden voor u en uw collega's! 

Wilt u met uw collega's vergaderen, een bedrijfsfeest houden, een catering op locatie laten bezorgen of een evenement op locatie houden? Restaurant Boshuis biedt u en uw collega's volop zakelijke mogelijkheden.  

 

Vergaderen

Inspiratie door een omgeving van oor een omgeving van rust, ruimte en natuurlijk schoonheid, dat is vergaderen Restaurant Boshuis op de Veluwe! Wij bieden u twee standaard vergaderarrangementen aan, waardoor u optimaal kunt profiteren van het vergaderen op de Veluwe! Daarnaast kunt u bij ons rekenen op verschillende vergaderonderbrekingen. Door onze omgeving is het uitnodigd om een wandeling door de Veluwe te maken, maar het is ook mogelijk om uitdagende (teambuildings)activiteiten bij ons te spelen!

 

Bedrijfsfeesten

Wilt u een spetterend personeelsfeest of bedrijfsfeest op de Veluwe organiseren? Bij Restaurant Boshuis heeft u de keuze om uw bedrijfsfeest bij ons plaats te laten vinden of op eigen locatie! Met onze uitgebreide catering en uitdagende activiteiten kunnen wij uw bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgen! Wij hebben voor u zes verschillende type bedrijfsfeesten samengesteld, maar het is ook mogelijk om door ons een bedrijfsfeest op maat te laten maken!

 

Teambuilding

Bent u van plan om een uitdagende teambuildingssesie op de Veluwe te organiseren? Mede door onze ruime keuze aan (teambuildings)activiteiten kan Restaurant Boshuis u de meest succesvolle teambuilding bieden! Wij beschikken over actievere bezigheden als bubbelbal en touwtrekken, maar wij bieden u ook rustigere activiteiten als 30 seconds en ReuzenSudoku. Door onze prachtige omgeving kunnen wij tevens een extra dimensie aan uw teambuilding geven!

 

Catering op locatie

Voor een totaal verzorgde catering op locatie bent u bij Restaurant Boshuis aan het juiste adres! Wij bezorgen lekkere buffetten, hapjes en barbecues op de Veluwe, in Arnhem, maar ook elders in Gelderland! Het is bij Restaurant Boshuis tevens mogelijk om uw catering uit te breiden met activiteiten, partytenten, sta-tafels etc.

 

Evenementen op locatie

Bent u van plan om een evenement in Gelderland te organiseren? Een totaal verzorgd evenement bij uw op locatie? Restaurant Boshuis beschikt over alle middelen om uw evenement van A tot Z te verzorgen! Wij kunnen uw evenement bijstaan met o.a. food & drinks, (EHBO) personeel, activiteiten en geluid, muziek en licht! Het is zelfs mogelijk om een echte DJ door te laten regelen!