Kerst 2016Kerst 2021 bij Restaurant Boshuis

Helaas heeft de overheid bepaald dat deze kerst nog niet gevierd mag worden met een heerlijk diner in het restaurant. Daarom brengen wij het restaurant gevoel bij jullie thuis! Geniet van de heerlijkste gerechten uit onze dinerbox of geniet van een tafelgrill arrangement. Met een ruime keus aan smakelijke gerechten, een heerlijke kerstsfeertje, kan jullie kerstdiner niet meer stuk!

Kerstbox met opwarminstructie

Maak gebruik van ons heerlijke kerstdiner aan huis. Voorzien van een opwarminstructie komen wij in de middag uw kerstdiner aan huis brengen. Te bestellen op 1e en 2e Kerstdag. Na het maken van uw reservering, nemen wij contact op om de keuzes van het menu door te nemen.

Volwassenen: € 42,50
Kinderen: € 17,50

Kerstgourmet aan accommodatie

Maak gebruik van ons heerlijke kerstgourmet aan huis. Voorzien van alle benodigdheden komen wij in de middag uw arrangement aan huis brengen. Mocht u het arrangement willen bestellen is het belangrijk dat u het arrangement 1 dag voordat u het arrangement wilt ontvangen, voor 12:00’s, middags besteld. Het arrangement is te bestellen tussen 20 december 2021 en 3 januari 2022.

Reserveren?